חלמתי שאני וחברם שלי הולכים לעשות פיקניק
באיזשהו שלב הלכתי שניה לצד לדבר בטלפון
משמאלי היה בחור עם כלב
שלא הפסיק להסתכל עלי
בהתחלה סתם חשבתי שהוא טיפוס מוזר
ואז כשבאתי ללכת הוא טפס אות ודרש ממני לנשק אותו
סירבת
הוא אים עליי באקדח אז נכנעתי לו ונתתי לו לנשק אותי
חטפתי לו את האקדח ויריתי בו ובכלב שלו
וחזרתי לחברים שלי
אני רואה אותם רצים בטירוף ומאחוריהם אנשים בגלימה שחורה עם אקדחים..רודפים אחרינו
כשניצלנו מהם
והגענו לפינה שקטה
אני קולטת שהאקדח עדיין ביד שלי
הייתה לי מחשבה כזאת של לירות או לא לירות
אני לא יודעת אפילו למה..
אבל בסוף יריתי בעצמיXDD
אשמח לקבל פירוש
תודה מראש חח
שלום אודליה.
יש לך הרבה חלומות מפחידים.
החלום הנוכחי שוב מעיד על פחדייך ואולי משקף טראומות ישנות מהעבר.
סוף החלום לא מעודד אם ירית בעצמך, זה סימן של חולשה.
אילו ירית בהם גם בסוף, הייתי אומרת שהתחזקת והתגברת על פחדייך.
חלומותייך מעידים על מצבך הנפשי. יש לך חרדות ופחדים סמויים או גלויים.
אני ממליצה לך לפנות לטיפול בהיפנוזה או לטיפול בפואה משלימה כדי לפתור את הבעיה שמא תתגבר.
יום טוב ובהצלחה, ליאנה אורין.
מקרים של רדיפה בחלום מתוארים בספרי הראשון "חלומות היפנוטיים".
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
שלום רב.
אני שמחה להודיע על פתיחת סדנא חדשה לשחזור גלגולים ב-7.6.2010.
הסדנא מורכבת מ-5 מפגשים ומתקיימת בימי ב' בבוקר אחת לשבוע.
לפרטים נוספים כנסו לעמוד של שחזור גלגולים באתר זה.
הקדימו להירשם ! להתראות בסדנא.
בברכה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש
www.lianamd.com
חלמתי שאני הולכת לאיזה מקום ואז אני מגיעה ל"מקום אחר" [הוסטל]
נכנסתי לטיפול משפחתי עם ההורים
ואיכשהו
לא יודעת למה ,
הבת שירות של ההוסטל שהייתי בו לקחה חלק בשיחה..היא ממש בכתה
היה לה מממש חבל שהכל מתפורק לי ולהורים
שכולנו במצב רע
אח"כ..היה כבר מאוחר ניסיתי למצוא את הדרך חזרה הביתה
דיברתי בטלפון עם אבא שלי בזמן שאני מטפסת בין השיחים
ושמעתי איזשהו רעש
וברחתי משם
פחדתי שאיזה טיפוס יצוץ לי פתאום וייפגע בי
הלכתי על דשא לצד כביש מהיר
והחלטתי לעלות על העמודים שהיו מעליו
[לא יודעת למה]
פתום הופיעו שני אנשים הם הציעו לי עזרה [לא זוכרת במה] סירבתי והם לא הפסיקו להציק לי
התהלכתי על העמודים עד לקצה השני של הכביש
ואיכשהו במהירות האור הם הופיעו לפני
מהעמודים קפצתי לגג של תחנות אוטובוס ומשם קפצתי לקרקע..לפני שנחתתי הם הגיעו לשם ותפסו אותי
אם הם לא היו שם הייתי נופלת
אמרתי להם שהייתי מעדיפה ליפול
ואז אמא שלי בדיוק העירה אותי..
קמתי מתנשפת ובקושי הצלחתי לדבר
חלום מוזר
שלום אודליה.
החלום מעיד על פחדים שלך, סמויים או גלויים.
את בורחת ומסתתרת. חפשי את המוטיבים הללו בחיי היומיום.
אם את אחרי הלידה יכול להיות שהחרדות הן תוצאה ממצב הורמונלי מעורער. כדאי לטפל בזה בהיפנוזה או בהומיאופתיה הקלאסית.
כמו כן, אנו מתחילים סדנא חדשה לשחזור גלגולים ב-31.5.2010 בבוקר. את מוזמנת להשתתף.
בהצלחה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
הי ליאנה.. מקווה שתוכלי לעזור.
חלמתי שחברים של חבר שלי ליד הבית שלי וכעסתי על אחד מהם. לא זוכרת שחבר שלי הי בחלום. רצתי הביתה ונעלתי את הדלת אך הם נכנסו בלי בעיה. הם היו הרבה וניסו לאנוס אותי. הם הפשיטו אותי. אני זוכרת שהייתי חצי עירומה על הספה, אולי עירומה לחלוטין, אני לא זוכרת בדיוק. הם גילחו אותי כדי שאהיה חלקה לגמרי. היתה שם גם בחורה שהתחילה לעשות את שלה בי. אחד הבחורים לימד אותה מה לעשות. הם איימו שאם אתנגד עוד הם יפגעו בכלבה שלי. אני זוכרת פרטים בהם התקשרתי למשטרה וביקשתי עזרה מידית. אמרתי שהם הולכים להרוג אותי, רציתי לגרום לכך שיגיעו מיד. אפילו שלחתי הודעת טקסט לאדם קרוב אלי אך היא לא נשלחה. הגיע שוטר, היה נראה כאילו הם הולכים להפסיק אך לבסוף השוטר ישב על המדרגות והעניין נמשך. פחדתי שהאונס ככ יכאב כי הם היו הרבה אנשים. הם אמרו שאתקלח כל פעם אחרי ששניים מהם יסיימו. אני זוכרת שאחד מהם כבר התפשט ובא לעלות עליי והתנגדתי. אני חושבת שלא נאנסתי בסוף והצלחתי לברוח. מפה הפרטים קצת יותר עמומים. אני חושבת שברחתי וחזרתי לאותו בית אחכ בידיעה שהם שם כדי לקחת את הכלבה שלי מהם. היו לי כל מיני חלומות כאלה בהם מנסים לאנוס אותי אך לבסוף לא הייתה חדירה באמת. החלומות האלו אמיתיים ומטרידים. מה פירושם??
שלום אנה.
יש מספר אפשרויות להסבר חלומך.
יכול להיות שיש לך חרדות (מוסברות או לא מוסברות) מאונס בכלל. כאשר סף החרדות עולה גם הפחדים משתחררים ומופיעים בחלום.
אם החלום חזר על עצמו, כבר מדובר במשהו יותר מסוים, כמו איום ע"י מישהו אמיתי או אולי מקרה אונס מהעבר...
אם את נמצאת בתקופה של מתח ללא ולא מאויימת בחייך הנוכחיים ע"י מישהו או משהו, סביר להניח שהחלום הוא ביטוי של מתח ופחד. את מוזמנת למצוא הקשרים.
אם החלום חוזר, אני מציעה לפנות לטיפול בהיפנוזה כדי לגלות את מקור הבעיה ולטפל בה.
בהצלחה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
052-3267073
www.lianamd.com
שלום רב,
חלמתי חלום שיצאתי מחדר השינה שלי לכיוון הסלון ופתאום ראיתי כלב שוכב והפרצוף שלו מולי מסתכל עליי כלב פודל גדול שחור, והמבט בעיניים שלו היה כאילו בתוכו יש בן אדם-זאת התחושה שלי, התחושה היתה קצת מפחידה לגלות שפתאום יש כלב אצלי בבית.....פתאום שמעתי את השכנה למטה (ויש לי שכנה מאד נחמדה שמתגוררת מתחתי ויש לה אגב כלב שמעולם לא ראיתי אותו), קוראת לכלב אבל הפרצוף שלה לא היה דומה לשכנה שלי למטה והיא קראה לכלב והוא יצא מהמרפסת ונרגעתי וז'הו...רציתי לדעת מה מסמל החלום הזה? חשבתי אולי יש נשמה של אבי (שנפטר לא מזמן) אצלי בבית והוא היה בתוך הכלב והכלב בא להזכיר לי כאילו בחלום הנה אני, הפנים של הכלב לא היו מפחידות או רעות אבל המבט והגודל שלו היו קצת גדולים... טוף אני אשמח לקבל תשובה ממך! תודה מראש ורדית.
שלום לך.
קודם כל לכי עם התחושות שלך. אם הרגשת שתקשרת עם אביך באמצעות הכלב בחלום, סביר להניח שזה נכון.
תנסי לבודד את התחושות שחשת בחלום וחפשי אותן בחיי היומיום כדי להבין את משמעות החלום.
אם ברצונך לתקשר עם אביך, ניתן לעשות זאת באמצעות ההיפנוזה. זה קל ובטיחותי. את מוזמנת לקרוא על מקרים של תקשור עם הבני משפחה שמתו בספרי הראשון "חלומות היפנוטיים".
בהצלחה, ליאנה אורין סופר.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
ערב טוב,
תודה רבה על תגובתך אני תמיד סומכת על תחושותיי אבל רציתי לשמוע עוד פירוש של חלום זה.
בכל אופן אני מכירה את הספר חלומות היפנוטיים ספר מצויין. בעבר אני עבדתי אצלך (רונית) ואני מאד מאמינה בך!
תודה על המלצתך להצטרף לסדנא שלך תקשור אבל אני מתקשרת בעצמי כמו שאת יודעת ומקבלת מסרים מאבי ז"ל שנפטר לצערי בינואר השנה. ד"ש למשפחתך ואת עושה עבודה נפלאה ועוזרת להרבה אנשים אני ממליצה עלייך בחום רב.
רונית.
שלום רב!
ב-8.2.2010 בשעה 18:00 מתחיל קורס לרייקי. הוא יתקיים בימי ב' לסירוגין בין השעות 18:30 ל-21:00 במשך 7 מפגשים.
יש להירשם בהקדם!
נייד 052-3267073
liana_a@017.net.il
פרטים נוספים בעמוד הסדנאות באתר זה.
להתראות אצלנו במרכז!
מרכז אור הנפש.
ד"ר ליאנה אורין סופר.
www.lianamd.com
חברה שלי חלמה שהיא רואה אותי הולכת במסדרון מואר כשאני לבושה בגדים לבנים
מסביבי עומדים המון אנשים שצועקים לי אל תתקדמי תעצרי והיא בינהם
אבל בכל זאת אני ממשיכה ללכת
ואז אני נעצרת כשאני רואה את ההורים שלי הם מחבקים אותי ואומרים לי שהם גאים בי ולא ממש אמרו עלמה
אז המשכתי ללכ וככל שהתקדמתי המסדרון החשיך
באיזשהו שלב בסוף של המדרון אני רואה איש ואישה שאומרים לי "חיכינו לך"
ואז אני מנסה להגיע אליהם ואני נופלת ולא מצליחה
ככה חברה שלי התעוררה ואמרה שהחלום נורא הפחיד אותה היא אמרה שהיא ראתה את כל מה שקורה והיא לא הצליחה להגיע אלי
אשמח לקבל פירוש לחלום..
תודה מראש :)
שלום לך.
לא ניתן לפענח חלום של חברתך עבורך. החלום מעיד על פחדיה שלה ממשהו. כל מה ראתה זהו המסר מתת הכרתה אל עצמה ולא אליך!
בכל אופן בגד לבן תמיד סימן טוב.
בהצלחה!
מרכז אור הנפש
052-3267073