|
•
|
|
|
Jan 25, 2010 | 13:26 |
|
|
שלום רב!
ב-8.2.2010 בשעה 18:00 מתחיל קורס לרייקי. הוא יתקיים בימי ב' לסירוגין בין השעות 18:30 ל-21:00 במשך 7 מפגשים.
יש להירשם בהקדם!
נייד 052-3267073
liana_a@017.net.il
פרטים נוספים בעמוד הסדנאות באתר זה.
להתראות אצלנו במרכז!
מרכז אור הנפש.
ד"ר ליאנה אורין סופר.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 09, 2009 | 19:16 |
|
|
חברה שלי חלמה שהיא רואה אותי הולכת במסדרון מואר כשאני לבושה בגדים לבנים
מסביבי עומדים המון אנשים שצועקים לי אל תתקדמי תעצרי והיא בינהם
אבל בכל זאת אני ממשיכה ללכת
ואז אני נעצרת כשאני רואה את ההורים שלי הם מחבקים אותי ואומרים לי שהם גאים בי ולא ממש אמרו עלמה
אז המשכתי ללכ וככל שהתקדמתי המסדרון החשיך
באיזשהו שלב בסוף של המדרון אני רואה איש ואישה שאומרים לי "חיכינו לך"
ואז אני מנסה להגיע אליהם ואני נופלת ולא מצליחה
ככה חברה שלי התעוררה ואמרה שהחלום נורא הפחיד אותה היא אמרה שהיא ראתה את כל מה שקורה והיא לא הצליחה להגיע אלי
אשמח לקבל פירוש לחלום..
תודה מראש :)
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 14, 2009 | 22:30 |
|
|
שלום לך.
לא ניתן לפענח חלום של חברתך עבורך. החלום מעיד על פחדיה שלה ממשהו. כל מה ראתה זהו המסר מתת הכרתה אל עצמה ולא אליך!
בכל אופן בגד לבן תמיד סימן טוב.
בהצלחה!
מרכז אור הנפש
052-3267073
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 24, 2009 | 19:24 |
|
|
שלום ד"ר ליאנה, ברצוני לדעת האם המחקרים שעושים באמצעות ההיפנוזה (כגון שחזור גלגולים,חיים בין גלגולים וכ'ו)
סותרים את אמונת הדת היהודית בנוגע לאל שלה,המצוות, העולם הבא, משמעות החיים וכ'ו.
במידה וכן, אשמח לתשובה מפורטת, ישירה וכנה.
תודה מראש.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 25, 2009 | 15:46 |
|
|
שלום לך אנונימי 1.
קיום גלגולי החיים ידוע גם ביהדות, במיוחד בקבלה. יש תפילות בהן אנו מזכירים את גלגולים שלנו. קבלה מסבירה היטב את כל נושא הגלגולים. אין שום סתירה בין שלזור גלגולים לבין היהדות.
מטופלים דתיים רבים מגיעים אחינו כדי לשחזר את גלגוליהם הקודמים.
בהצלחה.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 25, 2009 | 19:36 |
|
|
תודה על תשובתך, אבל שאלתי הייתה קצת אחרת, אני אפרט מעט.
אני מודע לכך שגלגולי נשמות והעולם הבא קיימים ביהדות, אבל למיטב הבנתי קיימים הבדלים בתוכן שמגלים בין שחזור הגלגולים (ועולם הנשמות) ליהדות, כגון: הדת מאמינה שנשמה יהודית (שלמיטב הבנתי ע"פ ההיפנוזה אין כזה דבר – כולם אותה סוג של נשמה )מתגלגלת רק בתור יהודי,
שבנאדם מת אז שופטים אותו (חטאים מול מצוות – כנ"ל דתיות, כמו שמירת שבת , הנחת תפילין וכ'ו) ,
אלה (ועוד אמונות מסוג זה) הם דברים שברפרוף קצר באינטרנט על נושא הרגרסיה הרוחנית (באנגלית) התגלו כסותרים (כנ"ל לגבי גהינום, כף קלע, מדור בגן עדן שמיוחד ליהודים וכ'ו) .
אני חדש בנושא ולא קראתי הרבה על זה אז יכול להיות שאני טועה וכן יש התאמה בין האמונות הדתיות הנ"ל לבין הרגרסיה הרוחנית, אבל בכל מקרה אני מעדיף לשאול אדם שעוסק בזה מאשר לנחש.
אני לא אדם דתי ועל כן אעריך מאוד תשובה כנה, במידה ויש בעיה, אשמח לקבל בפרטי.
תודה רבה.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 05, 2009 | 12:16 |
|
|
השאלה שלך פילוסופית.
כל אחד צריך לחוות את חוויית הגלגולים ולגלות את הנושאים בהם הוא מתעניין.
כאשר אנו משחזרים חיים שבין הגלגולים, ניתן לגלות הכל אודות הנשמה שלנו - האם היא שייכת לצביר יהודי או לאו, באיזו כיתה היא, מי הנשמות הקרובות ומי הרחוקות.
המושגים כמו גיהנום או כף הקלע הם מושגים פילוסופיים. אף אחד לא יכול להסביר מה משמעותם המדוייקת, אך בעודך בעולם הרוחות בחוויה שלך, אתה יכול לשאול את אותן השאלות ובהחלט לקבל תשובות.
שחזור גלגולים זאת שיטה, ולא תאוריה.
את התיאוריה על גלגול נשמות ועל הנשמות בכלל ניתן ללמוד בקורסים שלנו לשחזור גלגולים (אתה מוזמן להצטרף בימי ג' הקרובים) ובספרים כמו :
'אני רפאל המלאך' של זאב אבירז,
"מסע הנשמות" של מאיקל ניוטון
וספרי הראשון "חלומות היפנוטיים".
בהצלחה!
מרכז אור הנפש.
ד"ר ליאנה אורין סופר.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 25, 2009 | 15:43 |
|
|
שלום רב.
אני שמחה להודיע על פתיחת סדנא חדשה לשחזור גלגולים ב-27.10.2009.
הסדנא מורכבת מ-4 מפגשים ומתקיימת בימי ג' בערב אחת לשבועיים.
לפרטים נוספים כנסו לעמוד של שחזור גלגולים באתר זה.
להתראות בסדנא.
בברכה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 06, 2009 | 21:16 |
|
|
שלום ד''ר ליאנה אני חלמתי חלום שמאוד מדאיג אותי חלמתי שהשן הקדמתי שלי מתנדנדת והיא נפלה בלי שהרגשתי ואחרי זה נפלו כל שיני הקדמיות ולאחר מכן כל שיני התחתונות והמקרה הזה כאילו לפני יום של לימודים ...והרגשתי פחד ותסכול וייאוש כזה ..אודה לך אם תפטרי לי את החלום..
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 14, 2009 | 08:45 |
|
|
שלום אוקסנה.
כתבת בעצמך- פחד, תסכול וייאוש.
אלה הדברים שמטרידים אותך. חפשי סיבות לכך בחיי המציאות שלך. יש לך מצבים טרם פתרת אותם ואז הרגש הזה מופיע לך בחלום.
בהצלחה!
ליאנה אורין.
www.lianamd.com
מרכז אור הנפש.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 02, 2009 | 12:54 |
|
|
היי,
היה לי חלום היום שקצת הטריד אותי. חלמתי שהסתובבתי עם ידידה בחנויות (חיפשנו סרט או משהו כזה) ושתיתי משהו שהסתבר שהיה רעיל וזה גרם למותי. יצאתי מהגוף שלי וראיתי התארגנות של חברים שלי (מעבר ומהווה) ליד אותו מקום כדי להתאבל (יותר נכון לחגוג את החיים שלי). כל הזמן הזה בכיתי. בכי גדול מאוד וחשבתי עד כמה אני לא רוצה לעזוב את העולם הזה ועד כמה שזה מוקדם (אני בן 25) ועוד לא הספקתי לעשות יותר מדי.
מה לדעתך זה יכול להגיד?
תודב מראש.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 05, 2009 | 10:09 |
|
|
שלום לך.
הנשמה שלנו בזמן השינה יוצאת מהגוף ומטיילת ביקום. חלק מהאנשים חולמים את עצמם עפים בזמן זה. לחלומך יש מספר פירושים, כדי לבחור את המתאים ביותר אנא תאר איזו תחושה בדיוק הרגשת בחלום.
יכול להיות שאתה חרד לחייך וסובל מפחד מוות... תבדוק זאת עם עצמך.
יכול להיות יש כאן סוגיה של פרידה מהחברים, מהעולם המוכר, האם אתה מתכנן נסיעה לרחוק?...
תנסה לבודד את התחושה המדוייקת מהחלום וחפש אותה בחייך האישיים.
בהצלחה!
ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
052-3267073
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 05, 2009 | 12:41 |
|
|
לא ניתן להשתתף בפורום מבלי להירשם.
אנא תירשם בצורה מסודרת כולל מסירת אימל זמין.
תודה על שיתוף הפעולה.
הנהלת האתר.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 30, 2009 | 16:18 |
|
|
היי אני מתעניינת לגבי טיפול בשחזור גלגולים בהיפנוזה
רציתי לשאול מה ההבדל בין היפנוזה לדמיון מודרך ?
כי אני כבר עברתי טיפול בשחזור גלגולים אצל מטפלת בדימיון מודרך
ואני פשוט לא ראיתי כלום בדימיון לא משנה כמה התאמצתי
שהיא שאלה אותי שאלה כמו באיזה שנה את אמרתי לה 2009
וזה פשוט לא עשה כלום והיא מטפלת מדהימה -בתור אדם
אני מאד מאמינה בגלגולים ואני מאד רוצה לעבור את השחזור והבנתי שאולי עם היפנוזה זה יהיה שונה
ושאלה שנייה ראיתי באינטרנט כתבה על שאסור לשחזר גלגולים בהיפנוזה
אז רציתי לשאול אם זה עדיין תקף או שיש שינוי מאז כי היפנוזה נראה לי משהו יעיל יותר מדימיון מודרך
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 05, 2009 | 10:19 |
|
|
שלום לילושקה.
כאשר מדובר בכל סוג של טיפול יש קודם כל לברר את המיומנות והמקצועיות של המטפלת. המטפלת חשובה הרבה יותר מאשר השיטה עצמה. אני משתמשת בשתי השיטות, הן בהיפנוזה והן בדמיון מודרך לצורך שחזור גלגולים. המטופל שמסוגל לראות את הגלגול שלו יהיה מסוגל לעשות זאת באמצעות שתי השיטות.
ההבדל בין היפנוזה לדמיון מודרך- בהיפנוזה יש התערבות בתהליך הטיפולי י מקבלים פידבק מילולי לאורך החוויה. בדמיון מודרך איקבלת פידבק ואין התערבות פעילה בחווית המטופל.
כדי להצליח בשחזור גלגולים, יש להתקדם בתהליך לאט לאט, לחוות חוויות יותר כלליות. אם עושים ישר את השחזור התוצאה בד"כ שלילית.
ב-13.10.2009 בעזרת השם אנו מתחילים קורס לשחזור גלגולים. הוא יתקיים בימי ג' בערב. את מוזמנת להשתתף.
בברכה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
052-3267073
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 09, 2009 | 01:00 |
|
|
חלמתי שהיה לילה והלכתי להגיד לילה טוב לאבא שלי
כשנכנסתי לחדר שלו ראיתי אותו מתחת למיטה אז שאלתי אותו "אבא מה אתה עושה?" אז הוא אמר לי אני מתקן את המיטה שחבר שלך שבר
ואני כזה מה? איך הוא קשור?
אז הוא אמר לי אני יודע שחזרתם הוא קם והתקרב אלי בינתיים הבחנתי במבט של טירוף בעניים שלו מבט כועס הוא תפס אותי גרר אותי לחדר שלי והתחיל להכות אותי
יום יומיים לאחר מכן ידיד שלי לקח אותי ליום כיף שכרנו מטוס פרטי כל הטיסה העברנו בסבבה צחוקים
בסוף התרסקנו
כשהיינו כבר מרוסקים על הריצפה אני שומעת אותו צועק לי צאי מהמטוס הוא עולה באש אז התחלתי לזחול מהר להתרחק מהמטוס ואז אני רואה שהוא לא זז שהוא לא מתאמץ להציל את עצמו אז צעתי לו מה אתה עושה? צא משם אז הוא אמר לי מהר קחי את האקדח זה יציל אותך לא הבנתי מה הוא מנסה להגיד לקחתי את האקדח וכשהסתובבתי אליו הוא כבר לא ענה
אח"כ התקרבו אליי טיפוסים עם גלימה שחורה ואיימו עלי לא לספר [הם כנראה עשו לי משהו אנלא זוכרת]
בסוף החלטתי לספר לאמא שלי והם רצחו אותה אז אבא שלי ישב איתי בצד וניסה להרגיע אותי אבל תוך כדי שמתי לב שהוא ממשש לי את החזה.. וזהו ככה התעוררתי
חלום ממש מלחיץ
תודה מראש :)
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 09, 2009 | 09:18 |
|
|
שלום אודליה.
תנסי לבודד תחושות מרכזיות בחלומך הארוך. חלקי אותו לפרקים ותיזכרי איזו תחושה חשת בכל פרק. כיתבי את התחושות ואשתדל לפענחן.
יום טוב, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 09, 2009 | 15:13 |
|
|
בחלק הראשון של החלום הרגשתי פחד חזק מאבא שלי
אני זוכרת שכשהוא היכה אותי באיזשהו שלה הכרחתי את עצמי להתעורר לחכות שהחלק הזה יעבור ואז לחזור לישון יותר מדי פחדתי לראות אותו מכה אותי בחלום
ואז התעוררתי ואז חזרתי לישון...
אני זוכרת שהרגשתי ממש טוב כשהייתי עם ידיד שלי על המטוס צחקנו המון
ואז כשהתרסקנו הרגשתי כאילו אסון קרה. .
וכשאבא שלי מישש לי את החזה שוב פחדתי ממנו...
אממ.. תודה :)
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 10, 2009 | 09:34 |
|
|
עליך לבדוק את היחסים שלך עם אביך. אם הוא היכה אותך בילדות, זה מסביר את החלום. קשה לך להתגבר על הטראומה. בנוגע למטוס- זה מעיד על פחדייך וחרדותייך בחייך היום. הקטע האחרון עם אביך יכול להעיד על הרבה אפשרויות. המסכנה שאת מפחדת ממנו. תבדקי עם עצמך מדוע.
בהצלחה!
ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|