|
•
|
| שלום רב, שאלה לגבי חלום מוזר
|
darlin |
|
|
Mar 08, 2009 | 13:49 |
|
|
שלום רב חלמתי חלום מאוד מוזר ואני רוצה לדעת מה הפירוש של החלום.
חלמתי שאני לוחצת על התנוך של האוזן שלי עם האצבע ופתאום יוצא לי גוש לבן כמו צמר גפן בצבע לבן וזה לא מפסיק לצאת....ואני כמובן מפסיקה ללחוץ על התנוך של האוזן ועדיין יוצא לי מלא לבן מהאוזן והתחושה בחלום היתה מאוד מוזרה, ומאוד נבהלתי לא הבנתי מה זה יוצא מהאוזן שלי כל כך הרבה ולא נגמר...ואז התעוררתי אשמח לפירוש תודה ושלום.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 27, 2009 | 19:22 |
|
|
שלום דרלין.
חלומך כנראה מעיד על פחדייך ועל חוסר האונים אותו את חשה בחייך. תנסי לבדוק עם עצמך מה קורה לך בחייך שנותן לך הרגשה דומה- חוסר שליטה עם או בלי פחדים.
כשתגלי זאת, עליך לשנות את הנסיבות האחראיות לכך.
בהצלחה!
בברכה, ליאנה אורין סופר.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
•
|
| שלום תודה על תשובתך אבל...
|
darlin |
|
|
Apr 03, 2009 | 15:49 |
|
|
לשמחתי אין לי פחדים ואני לא חשה חוסר אונים אחרי שחלמתי חלום זה, יצרה איתי קשר חברתי הטובה שהיא מתקשרת בין הטובות בארץ ושוחחתי איתה על מות אבי ותוך כדי שיחה היא העבירה לי מסר שהייתי צריכה לשמוע ממישהו אחר וכך פירשתי את החלום, לגבי מה שיצא לי מהאוזן כנראה זה היה משהו שהייתי חייבת לשמוע (זה היה חלום על אוזן בכל זאת..) בכל אופן המון תודה לך על ההתייחסות והתשומת לב.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 02, 2009 | 14:47 |
|
|
שלום רב.
סדנא להיפנוזה עצמית מתקיימת ב-7.4.2009 , ביום ג' בין השעות 10:00 ל-12:30.
הפרטים בעמוד הסדנאות באתר שלנו.
הקדימו להירשם!
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 04, 2009 | 21:56 |
|
|
שלום רב.
קורס לדמיון מודרך למטפלים ולקהל רחב נפתח ב-18.3.09.
זהו קורס בוקר אשר יתקיים אחת לשבועיים (זה מאפשר השתתפות גם למטפלים המתגוררים הרחק מפתח תקווה), בימי ד', בין השעות 10-12:30.
בקורס נלמד 4 שיטות בסיסיות להרפיה ולדמיון מודרך ונתנסה בהנחייה נכונה ובטיחותית בדמיון מודרך.
בסוף הקורס תינתן תעודה של 'מרכז אור הנפש'.
להתראות בקורס.
בברכה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 22, 2009 | 13:27 |
|
|
שלום רב.
הקורס לתקשור הפעם נפתח בבוקר ב-16.3.2009 ויתקיים בימי ב', אחת לשבועיים, בין השעות 10-12:30.
בסדנא הזאת תרכשו כלים לתקשור עם:
- מלאכים
- מדריכים רוחניים
- תת מודע
- הנשמה העליונה
- הנשמה של קרובים.
הקדימו להירשם!
בברכה, ליאנה אורין סופר.
מרכז אור הנפש.
052-3267073
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| מה פירוש החלום שחלמתי ?
|
darlin |
|
|
Feb 12, 2009 | 12:57 |
|
|
אבי נפטר לפני חודש מאוד אהבתי אותו והייתי קשורה אליו בנשמה. אתמול חלמתי חלום שאני רואה פתאום את אבא שלי בבית נדמה לי של אימי לא ממש זכור לי איזה בית והוא צוחק ונראה רגוע ופתאום הוא קם מהכסא והולך קצת צולע..אבל הולך ב2 רגליו , ונראה רגוע...ושמח....כמו שהיה תמיד....ואמרתי לעצמי יו..איך אני רואה אותו חי הרי לפני הקבורה לצערי הלכנו לזהות אותו וראיתי את גופתו שהוא מת.
מאוד שמחתי והרגשתי גם מאוד מוזר איך זה יכול להיות שהוא יתעורר לחיים.
יש לציין שאבי עבר כריתה של אצבע לאחר מכן כריתה של רגל עקב נמק, הכל עבר בשלום....בבית חולים נדבק בחיידק קלבסיאלה, ובקטארוידיס חיידק שכבר חדר לדם. בבית חולים טענו שהוא מת מאי ספיקה בלב גודש ונפטר מהתקפת לב לצערי הרב.
רציתי לשאול אותך מצד אחד אם אני מסתכלת על החלום זה ברור מאוד בתת מודע שלי אני רוצה את אבי בחזרה, ומצד שני חשבתי וכאן אני פונה אלייך אולי הוא רצה להעביר לי מסר מהנשמה שלו שהוא נח בשלום והוא רגוע ושליו אשמח לתשובה. וסליחה שהארכתי בכתיבה. תודה לך ד'ר ליאנה סופר.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 22, 2009 | 13:15 |
|
|
שלום דרלין.
את בהחלט צודקת. יכול להיות שהחלום הוא פרי רצונך להחזיר את אביך לחייך. יחד עם זאת, בהחלט יכול להיות שנשמת אביך פנתה אלייך באמצעות החלום כדי להביר לך מסר. אם הוא הופיע לך בריא ושלם, כנראה נשמתו במקום טוב. הוא בא לחלומך כדי להרגיעך.
אם את רוצה להיות בטוחה האם נשמתו פנתה אלייך יש לכך אפשרויות הבאות:
1. לתקשר עם נשמתו באמצעות ההיפנוזה, לקבל תשובות, להגיד דברים ולהיפרד לשלום.
(זה לא סיאנס, סיאנס אסור לביצוע).
2. להשתתף בקורס תקשור כדי ללמוד לתקשר איתו ועוד עם מלאכים, מדריכים רוחניים ועם הנשמה שלך.
3. לשחזר גלגולים קודמים (בטיפול אישי בהיפנוזה או בסדנא) כדי לגלות את הקשר הנשמתי בינכם ולהבין את הסיבה למותו.
בהצלחה!
ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
052-3267073
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 13, 2008 | 19:10 |
|
|
שלום רב.
אני שמחה להודיע על פתיחת סדנא חדשה לשחזור גלגולים ב-18.12.2008.
הסדנא מורכבת מ-4 מפגשים ומתקיימת בימי ה' בערב אחת לשבועיים.
לפרטים נוספים כנסו לעמוד של שחזור גלגולים באתר זה.
להתראות בסדנא.
בברכה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 04, 2008 | 19:16 |
|
|
היי (=
חלמתי חלום מוזר...
חלמתי שאני ושתי חברות שלי מתכננות לטוס לארה"ב
ואז כמה שעות לפני הטיסה קלטתי שעוד לא ארזתי אבל בכל זאת הלכתי לישון
כשהתעוררתי[בחלום] מצאתי את עצמי במטוס ליד חברות שלי ובמושב מלפני ישבו ההורים שלי
שאלתי אותם מה הם עושים שם
אז הם אמרו שהם באו לשמור עלי
ואז נתחתנו
אנני וחברות שלי נכנסנו למלון ושם חיכו לנו עוד שתי חברות שלנו
איכשהו נחתנו באילת
והגענו למלון של סבא של חברה שלי [אחת מהבנות שפגשנו במלון]
התחלתי לחפש את ההורים שלי והם לא היו שם.
אח"כ עלינו למן מגלשה כזאת מוזרה שהיינו צריכים לשבת על המזוודות ולהתגלש
אח"כ חברה שלי אמרה לי שהיא שכחה את הפלאפון במטוס
אז חזרנו למטוס ולקחנו את הפלאפון
אז התיישבנו והתחלנו לדבר קצת
בשלב מסוים אנחנו שמות לב שהמטוס מתחיל לזוז ואנחנו נלחצות
אנחנו מתחילות לצעוק שאנחנו שם
אבל אף אחד לא שומע אותנו
איכשהו המטוס נעצר ואיש אחד בא אלינו וגירש אותנו משם
ואז קמתי
יש לזה פירוש? או שזה סתם חלום מוזר?
תודה מראש. (=
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 06, 2008 | 11:52 |
|
|
את אומרת מספר פעמים - נלחצתי... מה הכוונה? מה בדיוק הרגשת? תגדירי את הרגש, האם פחדת או השתוממת? אחרי שתבודדי את הרגש השולט בחלום, חפשי אותו בחיי היומיום. אולי זה גם קשור ליחסייך עם הורייך....
בהצלחה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 21, 2008 | 20:08 |
|
|
היי,
לפי בקשתך בקשר לחלום שלי אז ככה הרגשתי בחלום מאוד מופתעת,לא מאמינה היתי במין הלם כזה ובעיקר המון המון שמחה וסיפרתי על המקרה בגאוה כששאלו אותי.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 22, 2008 | 10:07 |
|
|
התחושות שלך מעידות על רגשותייך במציאות. אם שמחת והיית גאה בעצמך, זה חלום חיובי. כנראה שיש לך תקופה טובה בחיים.
בהצלחה!
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 23, 2008 | 10:45 |
|
|
במקרה של החלום המסר הוא שהיא בסדר, ואל לך לדאוג לה.
ניתן לקבל מסרים יותר ממוקדים כאשר עושים טיפול בהיפנוזה ומתקשרים עם האדם שנפתר. זה מאוד עוזר במקרים של אבל. מידע רחב על המסרים ועל הנשמות תוכלי למצוא בספרי הראשון "חלומות היפנוטיים". הוא נמכר בחנויות הספרים.
כמו כן, מתחילה אצלנו סדנא לשחזור גלגולים. בה גם ניתן לתקשר עם הנשמה. מומלץ ביותר!
בהצלחה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|