|
|
|
|
|
|
|
|
חלום על כלב
מאת:
darlin
Jan 07, 2010
||
00:01
שלום רב,
חלמתי חלום שיצאתי מחדר השינה שלי לכיוון הסלון ופתאום ראיתי כלב שוכב והפרצוף שלו מולי מסתכל עליי כלב פודל גדול שחור, והמבט בעיניים שלו היה כאילו בתוכו יש בן אדם-זאת התחושה שלי, התחושה היתה קצת מפחידה לגלות שפתאום יש כלב אצלי בבית.....פתאום שמעתי את השכנה למטה (ויש לי שכנה מאד נחמדה שמתגוררת מתחתי ויש לה אגב כלב שמעולם לא ראיתי אותו), קוראת לכלב אבל הפרצוף שלה לא היה דומה לשכנה שלי למטה והיא קראה לכלב והוא יצא מהמרפסת ונרגעתי וז'הו...רציתי לדעת מה מסמל החלום הזה? חשבתי אולי יש נשמה של אבי (שנפטר לא מזמן) אצלי בבית והוא היה בתוך הכלב והכלב בא להזכיר לי כאילו בחלום הנה אני, הפנים של הכלב לא היו מפחידות או רעות אבל המבט והגודל שלו היו קצת גדולים... טוף אני אשמח לקבל תשובה ממך! תודה מראש ורדית.
|
|
|
|
|
•
|
חלום על כלב
darlin
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Jan 07, 2010 | 00:01
|
|
|
שלום רב,
חלמתי חלום שיצאתי מחדר השינה שלי לכיוון הסלון ופתאום ראיתי כלב שוכב והפרצוף שלו מולי מסתכל עליי כלב פודל גדול שחור, והמבט בעיניים שלו היה כאילו בתוכו יש בן אדם-זאת התחושה שלי, התחושה היתה קצת מפחידה לגלות שפתאום יש כלב אצלי בבית.....פתאום שמעתי את השכנה למטה (ויש לי שכנה מאד נחמדה שמתגוררת מתחתי ויש לה אגב כלב שמעולם לא ראיתי אותו), קוראת לכלב אבל הפרצוף שלה לא היה דומה לשכנה שלי למטה והיא קראה לכלב והוא יצא מהמרפסת ונרגעתי וז'הו...רציתי לדעת מה מסמל החלום הזה? חשבתי אולי יש נשמה של אבי (שנפטר לא מזמן) אצלי בבית והוא היה בתוך הכלב והכלב בא להזכיר לי כאילו בחלום הנה אני, הפנים של הכלב לא היו מפחידות או רעות אבל המבט והגודל שלו היו קצת גדולים... טוף אני אשמח לקבל תשובה ממך! תודה מראש ורדית.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 25, 2010 | 13:23 |
|
|
שלום לך.
קודם כל לכי עם התחושות שלך. אם הרגשת שתקשרת עם אביך באמצעות הכלב בחלום, סביר להניח שזה נכון.
תנסי לבודד את התחושות שחשת בחלום וחפשי אותן בחיי היומיום כדי להבין את משמעות החלום.
אם ברצונך לתקשר עם אביך, ניתן לעשות זאת באמצעות ההיפנוזה. זה קל ובטיחותי. את מוזמנת לקרוא על מקרים של תקשור עם הבני משפחה שמתו בספרי הראשון "חלומות היפנוטיים".
בהצלחה, ליאנה אורין סופר.
מרכז אור הנפש.
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 02, 2010 | 22:42 |
|
|
ערב טוב,
תודה רבה על תגובתך אני תמיד סומכת על תחושותיי אבל רציתי לשמוע עוד פירוש של חלום זה.
בכל אופן אני מכירה את הספר חלומות היפנוטיים ספר מצויין. בעבר אני עבדתי אצלך (רונית) ואני מאד מאמינה בך!
תודה על המלצתך להצטרף לסדנא שלך תקשור אבל אני מתקשרת בעצמי כמו שאת יודעת ומקבלת מסרים מאבי ז"ל שנפטר לצערי בינואר השנה. ד"ש למשפחתך ואת עושה עבודה נפלאה ועוזרת להרבה אנשים אני ממליצה עלייך בחום רב.
רונית.
|
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה