|
|
|
|
|
|
|
|
אונס ואיומים בחלום
מאת:
liana soffer
Apr 22, 2010
||
17:11
שלום אנה.
יש מספר אפשרויות להסבר חלומך.
יכול להיות שיש לך חרדות (מוסברות או לא מוסברות) מאונס בכלל. כאשר סף החרדות עולה גם הפחדים משתחררים ומופיעים בחלום.
אם החלום חזר על עצמו, כבר מדובר במשהו יותר מסוים, כמו איום ע"י מישהו אמיתי או אולי מקרה אונס מהעבר...
אם את נמצאת בתקופה של מתח ללא ולא מאויימת בחייך הנוכחיים ע"י מישהו או משהו, סביר להניח שהחלום הוא ביטוי של מתח ופחד. את מוזמנת למצוא הקשרים.
אם החלום חוזר, אני מציעה לפנות לטיפול בהיפנוזה כדי לגלות את מקור הבעיה ולטפל בה.
בהצלחה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
052-3267073
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 22, 2010 | 15:45
|
|
|
הי ליאנה.. מקווה שתוכלי לעזור.
חלמתי שחברים של חבר שלי ליד הבית שלי וכעסתי על אחד מהם. לא זוכרת שחבר שלי הי בחלום. רצתי הביתה ונעלתי את הדלת אך הם נכנסו בלי בעיה. הם היו הרבה וניסו לאנוס אותי. הם הפשיטו אותי. אני זוכרת שהייתי חצי עירומה על הספה, אולי עירומה לחלוטין, אני לא זוכרת בדיוק. הם גילחו אותי כדי שאהיה חלקה לגמרי. היתה שם גם בחורה שהתחילה לעשות את שלה בי. אחד הבחורים לימד אותה מה לעשות. הם איימו שאם אתנגד עוד הם יפגעו בכלבה שלי. אני זוכרת פרטים בהם התקשרתי למשטרה וביקשתי עזרה מידית. אמרתי שהם הולכים להרוג אותי, רציתי לגרום לכך שיגיעו מיד. אפילו שלחתי הודעת טקסט לאדם קרוב אלי אך היא לא נשלחה. הגיע שוטר, היה נראה כאילו הם הולכים להפסיק אך לבסוף השוטר ישב על המדרגות והעניין נמשך. פחדתי שהאונס ככ יכאב כי הם היו הרבה אנשים. הם אמרו שאתקלח כל פעם אחרי ששניים מהם יסיימו. אני זוכרת שאחד מהם כבר התפשט ובא לעלות עליי והתנגדתי. אני חושבת שלא נאנסתי בסוף והצלחתי לברוח. מפה הפרטים קצת יותר עמומים. אני חושבת שברחתי וחזרתי לאותו בית אחכ בידיעה שהם שם כדי לקחת את הכלבה שלי מהם. היו לי כל מיני חלומות כאלה בהם מנסים לאנוס אותי אך לבסוף לא הייתה חדירה באמת. החלומות האלו אמיתיים ומטרידים. מה פירושם??
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 22, 2010 | 17:11 |
|
|
שלום אנה.
יש מספר אפשרויות להסבר חלומך.
יכול להיות שיש לך חרדות (מוסברות או לא מוסברות) מאונס בכלל. כאשר סף החרדות עולה גם הפחדים משתחררים ומופיעים בחלום.
אם החלום חזר על עצמו, כבר מדובר במשהו יותר מסוים, כמו איום ע"י מישהו אמיתי או אולי מקרה אונס מהעבר...
אם את נמצאת בתקופה של מתח ללא ולא מאויימת בחייך הנוכחיים ע"י מישהו או משהו, סביר להניח שהחלום הוא ביטוי של מתח ופחד. את מוזמנת למצוא הקשרים.
אם החלום חוזר, אני מציעה לפנות לטיפול בהיפנוזה כדי לגלות את מקור הבעיה ולטפל בה.
בהצלחה, ליאנה אורין.
מרכז אור הנפש.
052-3267073
www.lianamd.com
|
|
|
|
|
|
|
|